Maddeco vogels motief plantenbak L 20,7 B 16,7 H 21,5.

 110,00

Mooi beschilderde (vogel motief) porceleinen plantenbak met bronzen voetsteunen. Uitermate geschikt voor woonkamer of portaal. Afmetingen 20,7 x 16,7 x 21,5 cm

High Price Product Image
Porseleinen plantenbak beschildert met vogels
Maddeco vogels motief plantenbak L 20,7 B 16,7 H 21,5.  110,00

Een porseleinen plantenbak motief van vogels en bronzen voetsteunen

Voeg een vleugje luxe en natuurlijke schoonheid toe aan je interieur met deze prachtige porseleinen plantenbak van Maddeco. Deze plantenbak is meer dan alleen een functioneel object; het is een kunstwerk dat elk interieur naar een hoger niveau tilt. Met een gewicht van 2100 gram en afmetingen van 20,7 cm lang, 16,7 cm breed en 21,5 cm hoog, is deze plantenbak zowel stevig als verfijnd. Het delicate porselein is rijkelijk beschilderd met vogels, wat een vleugje natuur en kleur aan je ruimte toevoegt. De bronzen voetsteunen zorgen voor een solide basis en een tijdloze uitstraling.

De perfecte harmonie tussen porselein en brons

Porselein en brons zijn materialen die samen een prachtige visuele balans creƫren. Het porselein, met zijn gladde en verfijnde oppervlak, is ideaal voor het weergeven van de gedetailleerde schilderingen van vogels. Deze schilderingen brengen de plantenbak tot leven en maken het tot een artistiek object dat moeiteloos de aandacht trekt. De kleuren en details van de vogels zijn met zorg aangebracht, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van de plantenbak.

De bronzen voetsteunen voegen niet alleen stabiliteit toe, maar versterken ook het klassieke karakter van het ontwerp. Brons is een robuust en duurzaam materiaal dat een rijke, warme glans heeft. Het gebruik van brons in deze plantenbak geeft het geheel een solide, maar elegante uitstraling. De combinatie van het fragiele porselein en het sterke brons zorgt voor een harmonieuze balans tussen kracht en schoonheid, waardoor dit product zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

De kracht van vakmanschap en stijl

De keuze voor porselein in combinatie met brons in deze plantenbak getuigt van een diep begrip van vakmanschap en stijl. Porselein staat bekend om zijn delicate en luxueuze uitstraling, terwijl brons duurzaamheid en een klassieke schoonheid biedt. Samen vormen deze materialen een tijdloze combinatie die zowel verfijning als robuustheid uitstraalt.

De gedetailleerde beschildering van vogels op het porselein benadrukt de natuurlijke schoonheid van dit materiaal, terwijl de bronzen voetsteunen stabiliteit en een vleugje traditie toevoegen. Deze combinatie maakt de plantenbak tot een opvallend decoratiestuk dat perfect past in zowel klassieke als moderne interieurs. Het vakmanschap waarmee dit product is vervaardigd, zorgt ervoor dat het niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook praktisch en duurzaam in gebruik.

Waarom deze plantenbak met motief van vogels kopen?

  • Luxe ontwerp: Een elegante porseleinen plantenbak, rijkelijk beschilderd met vogels en voorzien van stevige bronzen voetsteunen.
  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van premium porselein en duurzaam brons voor een langdurige schoonheid en stevigheid.
  • Perfecte afmetingen: Met een formaat van 20,7 x 16,7 x 21,5 cm en een gewicht van 2100 gram, is het een opvallend maar functioneel decoratiestuk.
  • Handgeschilderde details: De gedetailleerde vogelmotieven op het porselein zijn met de hand aangebracht, wat elk stuk uniek maakt.
  • Tijdloze elegantie: De combinatie van fragiel porselein en krachtig brons creĆ«ert een perfect uitgebalanceerd geheel dat nooit uit de mode raakt.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor verschillende interieurstijlen, van klassiek tot modern, en perfect voor elke kamer.
  • Maddeco merk: Bekend om zijn artistieke en hoogwaardige ontwerpen die luxe en verfijning uitstralen.

Een stijlvolle toevoeging aan elk interieur

Deze Maddeco porseleinen plantenbak met bronzen voetsteunen is meer dan alleen een functioneel object; het is een kunstwerk dat elke ruimte verrijkt. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle manier om je planten te presenteren of gewoon een uniek decoratiestuk wilt toevoegen aan je interieur, deze plantenbak biedt het allemaal. De combinatie van hoogwaardige materialen, gedetailleerd vakmanschap en tijdloze elegantie maakt het tot een must-have voor elke liefhebber van luxe en design. Voeg deze stijlvolle creatie toe aan je collectie en geniet van de verfijnde schoonheid die Maddeco biedt.

Porseleinen plantenbak beschildert met vogels