Je winkelwagen
MadDeco lgroothandel woondecoratie Maartensdijk

MadDeco – hét merk in onderscheidende woondecoratie

Wat is MadDeco?

Maddeco, dé groothandel in woonaccessoires van Nederland, is sinds 1998 een toonaangevende speler en heeft zich voornamelijk gericht op de export van een gevarieerd assortiment producten. Oorspronkelijk afkomstig uit de woondecoratiesector, omvat hun uitgebreide collectie ook cadeaus en tuinartikelen. Gedurende vele jaren van export ontdekten zij een leemte in de vertegenwoordiging van kleinere Europese fabrieken in Nederland en België. Deze vaak ambachtelijke fabrieken gieten hun producten nog met de hand en schilderen ze vervolgens met zorg. Als reactie daarop hebben zij onlangs besloten zich ook toe te leggen op de import van deze unieke, handgemaakte producten, met als doel retailers in Nederland, België en vaak ook Duitsland te bedienen. Ze zijn daarmee dé importgroothandel voor woonaccessoires die je zeker eens moet proberen.

Maddeco is trots op zijn geregistreerde handelsmerk, wat hun toewijding aan merkintegriteit en kwaliteit benadrukt.

Waarin onderscheid MadDeco zich?

Wat Maddeco onderscheidt, is de focus op duurzaamheid. Ten eerste komen de meeste van hun producten uit Italië, Duitsland, Spanje en Engeland, waardoor lange scheepvaartroutes overbodig worden en de ecologische voetafdruk vermindert. Ten tweede zijn Europese fabrieken gebonden aan strenge milieuregels, wat in het Verre Oosten vaak minder het geval is. Hierdoor zijn de producten van hun duurzamer. Als je daarbij optelt dat bijvoorbeeld de blikken Volkswagenbus (met licentie) is gemaakt van gerecycled metaal en de kokos deurmatten op een milieuvriendelijke manier worden bespoten, kunnen we zeker stellen dat het een duurzame groothandel / merk is.

Het merk vertegenwoordigt meerdere merken op de Nederlandse markt

Maddeco vertegenwoordigt exclusief gerenommeerde merken voor Nederland, België en Duitsland. Enkele van deze merken zijn Paolo Chiari, bekend om zijn speelse Italiaanse keukenaccessoires; Optipaws, die eigenzinnige brillenhouders aanbiedt in de vorm van huisdieren uit Engeland; Little Paws, met fotolijstjes, beeldjes en sleutelhangers van huisdieren; Nature’s Realm, gespecialiseerd in emaille vogelbeeldjes op een zilveren voetstuk; Said with Sentiment, met waxinelichthouders voorzien van mooie teksten; More than Words, dat beeldjes maakt voor vrijwel elke gelegenheid, en Artsy Doormats, producent van op duurzame wijze gefabriceerde kokos deurmatten en badmatten.

Een merk met vakmanschap hoog in het vaandel

Met een nadruk op vakmanschap worden al deze producten met de hand gemaakt, wat getuigt van het ambachtelijke karakter van de fabrieken.

Tot slot mogen we natuurlijk ook het eigen merk van Maddeco, MadDeco, niet vergeten. Dit merk omvat onder andere brillenhouders in de vorm van beroepen en blikken Volkswagenbusjes. Maddeco’s toewijding aan uniekheid, duurzaamheid en kwaliteit onderscheidt hen als een vooraanstaande groothandel in onderscheidende woonaccessoires.

flyer maddeco

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €70

Niet goed, geld terug

14 dagen geld terug garantie

Verkoop in de Benelux

Nederland, België en Luxemburg

100% veilig afrekenen

IDeal / Bancontact / Sofort