Add to cart
Aanbieding!

MadDeco brillenhouder – brillenstandaard voor oma – ludiek polystone beeldje voor bril – 11 cm hoog

Oorspronkelijke prijs was: € 22,50.Huidige prijs is: € 9,95.

-56%

Deze ludieke brillenhouder / brillenstandaard in de vorm van een oudere vrouw is een leuk cadeau voor iedere brildragende oma / grootmoeder. 11 cm – polystone

oma grootmoeder brillendrager brillenhouder
MadDeco brillenhouder - brillenstandaard voor oma - ludiek polystone beeldje voor bril - 11 cm hoog  22,50 Oorspronkelijke prijs was: € 22,50. 9,95Huidige prijs is: € 9,95.

Voeg een vleugje humor toe aan je interieur met onze ludieke brillenhouder in de vorm van een oma

Breng een glimlach op je gezicht en houd je bril altijd binnen handbereik. Dit doe je met onze unieke brillenhouder in de vorm van een oudere vrouw. Deze charmante brillenstandaard, ontworpen als een lieve oma, voegt zowel functionaliteit als een speels accent toe aan elke kamer. Met een hoogte van ongeveer 11 cm is deze houder perfect voor op je nachtkastje, bureau of bij de voordeur. Of je nu een leuk cadeau zoekt voor je grootmoeder of gewoon je eigen bril op een handige en humoristische manier wilt opbergen, deze brillenhouder is de perfecte keuze.

Waarom is deze brillenstandaard een ideaal cadeau voor oma?

Deze brillenhouder van MadDeco is niet alleen praktisch, maar ook een hartverwarmend en attent cadeau voor elke oma. Het schattige ontwerp zorgt ervoor dat oma altijd een glimlach op haar gezicht krijgt wanneer ze haar bril opbergt. Bovendien helpt de brillenhouder haar om haar bril altijd op een vaste plek te bewaren. Dit zodat ze hem nooit meer kwijt raakt. Het is een geschenk dat zowel liefde als zorg uitstraalt. Perfect voor verjaardagen, Moederdag of gewoon als een onverwachte verrassing om haar dag op te fleuren.

Wat maakt deze brillenhouder zo bijzonder?

De brillenhouder in de vorm van een oma is met zorg en aandacht voor detail gemaakt. Het ludieke ontwerp combineert functionaliteit met een vrolijke uitstraling. Wat het een unieke toevoeging maakt aan elke ruimte. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat de houder lang meegaat, terwijl de zachte, afgeronde vormen de bril veilig en beschermd houden. De houder is niet alleen een praktisch hulpmiddel, maar ook een decoratief stuk dat zeker de aandacht trekt en gesprekken op gang brengt.

Waarom deze brillenstandaard in vorm van een oma kopen?

  • Ludiek en charmant ontwerp: De brillenhouder in de vorm van een oma voegt een speels en humoristisch element toe aan je interieur.
  • Praktisch en handig: Helpt je bril op een vaste plek te bewaren, zodat je hem nooit meer kwijt raakt.
  • Stevig en duurzaam: Gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur en optimale bescherming van je bril.
  • Perfect cadeau: Ideaal voor verjaardagen, feestdagen of als een attent geschenk voor oma of elke bril drager.
  • Compact formaat: Met een hoogte van ongeveer 11 cm past de houder gemakkelijk op een nachtkastje, bureau of bij de voordeur zonder veel ruimte in te nemen.

Onze ludieke brillenhouder in de vorm van een oma is de perfecte combinatie van functionaliteit en speelse charme. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat je bril altijd binnen handbereik is en voegt tegelijkertijd een vrolijke touch toe aan je interieur. Of je nu een praktisch en hartverwarmend cadeau zoekt voor je oma, of gewoon je eigen bril op een handige en leuke manier wilt opbergen, deze brillenhouder voldoet aan al je wensen.

Voeg vandaag nog een vleugje humor en functionaliteit toe aan je huis en geniet van de glimlach die deze charmante brillenhouder elke dag op je gezicht zal toveren. Bestel nu en maak van je huis een nog gezelligere plek om te zijn! Hij is er ook in de opa variant

oma grootmoeder brillendrager brillenhouder met bril
oma grootmoeder brillendrager brillenhouder met bril