MadDeco – bronskleurig vrouwe justitia beeld – advocaat cadeau – handgemaakt – 18 x 14 x 35 cm – lady justice

 129,50

Dit prachtige bronskleurige beeld van een voortschreidende Vrouwe Justitia is met de hand gemaakt en beschilderd. Een mooi afstudeercadeau voor een advocaat

High Price Product Image
Vrouwe justitia beeld bronskleurig polystone handgemaakt 35 cm
MadDeco - bronskleurig vrouwe justitia beeld - advocaat cadeau - handgemaakt - 18 x 14 x 35 cm - lady justice  129,50

Voeg een vleugje rechtvaardigheid toe met ons bronskleurige Vrouwe Justitia beeld

Breng de symboliek van rechtvaardigheid en moraal in je huis of kantoor met ons schitterende bronskleurige Vrouwe Justitia beeld. Dit prachtige kunstwerk, met afmetingen van 18 x 14 x 35 cm, is met de hand gegoten en beschilderd, wat elk stuk uniek maakt. Gemaakt van hoogwaardig polystone, combineert dit beeld duurzaamheid met een verfijnde esthetiek. Of je nu een jurist bent of gewoon iemand die de waarden van rechtvaardigheid koestert, dit Vrouwe Justitia beeld van MadDeco zal een indrukwekkende en betekenisvolle toevoeging zijn aan je interieur.

Wat stelt het beeldje van Vrouwe Justitia voor?

Vrouwe Justitia, ook wel Lady Justice genoemd, is een eeuwenoud symbool van rechtvaardigheid. Ze wordt vaak afgebeeld met een weegschaal, een zwaard en een blinddoek. De weegschaal vertegenwoordigt de zorgvuldige afweging van bewijs in een rechtszaak. Het zwaard staat voor de kracht en autoriteit van de wet, die zowel bescherming als straf met zich meebrengt. De blinddoek symboliseert onpartijdigheid, wat benadrukt dat gerechtigheid zonder vooroordelen moet worden uitgeoefend. Dit beeldje is een constante herinnering aan de idealen van gelijkheid en eerlijkheid.

Is polystone geschikt voor buitengebruik?

Hoewel het Vrouwe Justitia beeld gemaakt is van duurzaam polystone en een stevige bronskleurige afwerking heeft, is het primair ontworpen voor binnengebruik. Polystone is bestand tegen verschillende omstandigheden, maar langdurige blootstelling aan extreme weersomstandigheden zoals regen, zon en vorst kan de verf en het materiaal aantasten. Voor een optimale levensduur en het behoud van de kleuren en details, raden we aan om het beeld binnenshuis te plaatsen of op een beschutte buitenlocatie.

Hoe onderhoud ik mijn Vrouwe Justitia beeld?

Het onderhoud van je Vrouwe Justitia beeld is eenvoudig. Regelmatig afstoffen met een zachte, droge doek helpt om het beeld schoon en vrij van stof te houden. Voor een grondigere reiniging kun je een zachte doek en milde zeepoplossing gebruiken. Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen of harde borstels, omdat deze de verf en het oppervlak kunnen beschadigen. Door deze eenvoudige stappen te volgen, blijft je beeldje jarenlang in perfecte staat.

Waarom dit Vrouwe Justitia beeld kopen?

  • Handgemaakt vakmanschap: Elk beeld is met de hand gegoten en beschilderd, wat zorgt voor een uniek en gedetailleerd kunstwerk.
  • Hoogwaardig materiaal: Gemaakt van polystone, biedt het beeld duurzaamheid en een hoge mate van detail.
  • Diepe symboliek: De weegschaal, het zwaard en de blinddoek van Vrouwe Justitia dragen krachtige boodschappen van rechtvaardigheid en onpartijdigheid.
  • Elegant ontwerp: De bronskleurige afwerking geeft het beeld een klassieke en tijdloze uitstraling, perfect voor elke inrichting.
  • Perfect formaat: Met afmetingen van 18 x 14 x 35 cm is dit beeld groot genoeg om op te vallen, maar niet te groot om overweldigend te zijn.

Ons bronskleurige Vrouwe Justitia beeld is meer dan alleen een decoratief stuk; het is een belichaming van de idealen van rechtvaardigheid, eerlijkheid en onpartijdigheid. Door de combinatie van handgemaakt vakmanschap en hoogwaardige materialen, biedt dit beeld een unieke en verfijnde toevoeging aan elk interieur. Of je nu een symbolisch afstudeercadeau zoekt of je eigen ruimte wilt verrijken met een stukje kunst, dit Vrouwe Justitia beeld zal zeker indruk maken. Voeg vandaag nog een vleugje rechtvaardigheid toe aan je omgeving en laat dit iconische beeld spreken voor de waarden die je koestert.

Vrouwe justitia beeld bronskleurig polystone sfeerfoto
Vrouwe justitia beeld bronskleurig polystone sfeerfoto