MadDeco – messingkleurig spiegelkompas in houten kistje – kompas – 10,5 x 9.5 x 7 cm

 35,95

Messingkleurig spiegelkompas in houten kistje bedrukt met goudkleurig anker. Mooie decoratie voor avonturier of zeevaarder; ook leuk als cadeau; 10.5 xĀ  9.5 x 7 cm

messing spiegelkompas in houten kistje met anker
MadDeco - messingkleurig spiegelkompas in houten kistje - kompas - 10,5 x 9.5 x 7 cm  35,95

Ontdek de magie van navigatie met ons messing spiegelkompas

Stel je voor: een prachtige zonnige dag, je bent op avontuur in de natuur, omringd door het onbekende. Het enige wat je nodig hebt om je weg te vinden is een betrouwbaar instrument dat je nooit in de steek laat. Maak kennis met ons elegante messing spiegelkompas, perfect verpakt in een schitterend houten kistje van 10,5 x 9,5 x 7 centimeter, met daarop een goudkleurig anker afgebeeld. Dit kompas van MadDeco combineert klassiek vakmanschap met moderne precisie, ideaal voor avonturiers, zeevaarders en verzamelaars.

Hoe werkt een kompas?

Een kompas is een eeuwenoud navigatie-instrument dat gebruik maakt van de magnetische velden van de aarde om de richting van het magnetische noorden aan te geven. In het hart van ons messing spiegelkompas bevindt zich een magnetische naald die altijd naar het noorden wijst. Dit werkt doordat de naald zelf gemagnetiseerd is en daardoor door het magnetische veld van de aarde wordt aangetrokken. Wanneer je het kompas vlak houdt, kan de naald vrij bewegen en zich naar het noorden richten, waardoor jij altijd weet welke kant je op moet.

Hoe bepaal ik koers met een spiegelkompas?

Een spiegelkompas, zoals ons messing exemplaar, biedt extra nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Hier is een eenvoudige gids om koers te bepalen:

  1. Open het kompas en zorg ervoor dat het vlak ligt.
  2. Draai de kompasbehuizing zodat de richtingspijl naar je gewenste richting wijst.
  3. Kijk in de spiegel terwijl je de kompasnaald en de gradenring aanpast. De spiegel helpt je om precies te zien wanneer de naald en de gradenring op elkaar zijn uitgelijnd.
  4. Draai jezelf (of het kompas) totdat de naald naar het noorden wijst en de gradenring op de juiste koers staat.
  5. Volg de richtingspijl om je koers te houden, gebruik makend van referentiepunten in je omgeving.

Waarom dit spiegelkompas kopen?

  • Elegant ontwerp: Het kompas is gemaakt van hoogwaardig messing en komt in een luxe houten kistje, ideaal voor cadeau of decoratie.
  • Goudkleurig anker: Het houten kistje is versierd met een stijlvol goudkleurig anker, wat een nautische charme toevoegt.
  • Precisie en gebruiksgemak: Met de ingebouwde spiegel is het eenvoudig om nauwkeurig je koers te bepalen.
  • Duurzaam en robuust: Het messing materiaal zorgt voor een lange levensduur en bestendigheid tegen de elementen.
  • Compact formaat: Het kistje van 10,5 x 9,5 x 7 cm is perfect om mee te nemen op elk avontuur.

Ons messing spiegelkompas is niet alleen een functioneel hulpmiddel, maar ook een prachtig stukje vakmanschap dat geschiedenis en moderne technologie samenbrengt. Of je nu een fervent reiziger bent of een liefhebber van nautische decoratie, dit kompas zal je nooit teleurstellen. Avontuur wacht ā€“ ben jij klaar om koers te zetten?
Bekijk hier onderhoudstips voor messing

messing spiegelkompas in houten kistje met anker 2
messing spiegelkompas in houten kistje met anker 2