Je winkelwagen
Profisti beroepenbeeldjes logo

Beeldjes van beroepen – Profisti – Nederlands design

Profisti: Nederlands vakmanschap in beeld

In het hart van Nederlandse creativiteit en vakmanschap staat het merk Profisti prominent. Met zijn prachtige collectie beeldjes brengt het een ode aan diverse beroepen, sporten. Het weerspiegelt de kunst van ambachtelijkheid. Profisti, een samenvoeging van ‘professional’ en ‘artist’. De naam belichaamt de unieke synergie tussen professionele vaardigheden en artistieke expressie.

De ontwerpers achter Profisti beeldjes

Achter de meesterlijke creaties van Profisti schuilen de bekende ontwerpers Ed van Rosmalen en Fons van Dommelen. Met oog voor detail en een passie voor vakmanschap vertalen zij verschillende beroepen en sporten naar kunstwerken. Deze zijn zowel ludiek als informatief. De ontwerpers van Profisti streven ernaar om de kern van elk beroep vast te leggen. En dit vervolgens te vertalen naar beeldjes die zowel herkenbaar als artistiek zijn.

Vakmanschap en creativiteit hand in hand

Wat Profisti onderscheidt, is de perfecte balans tussen vakmanschap en creativiteit. De beeldjes worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en een minutieuze aandacht voor detail. Het ambachtelijke proces van ontwerp tot creatie wordt met zorg doorlopen, waarbij elk beeldje een uniek verhaal vertelt.

Diversiteit in beroepen en sporten beeldjes

Profisti heeft een uitgebreide collectie die verschillende beroepen en sporten vertegenwoordigt. Of het nu gaat om een trotse brandweerman, een toegewijde arts, of een bekwame kok, elk beeldje weet de essentie van het beroep op een levendige manier vast te leggen. Dit maakt Profisti niet alleen een merk van beeldjes, maar ook een informatieve en inspirerende reis door de wereld van arbeid.

Nederlandse trots in ambachtelijkheid

Als Nederlands merk draagt Profisti bij aan de rijke traditie van ambachtelijkheid in het land. De beeldjes zijn niet alleen decoratief, maar ook een eerbetoon aan de arbeiders die dagelijks hun expertise inzetten. Het merk weerspiegelt de trots van Nederland op zijn ambachtelijke erfgoed en draagt bij aan de bloeiende kunstscene.

Profisti als cadeau

Een beeldje van Profisti is niet alleen een decoratief element; het is een doordachte en betekenisvolle gift. Of je nu een vriend wilt verrassen met een passend beroep, een geliefde wilt bedanken voor hun inzet, of een collega wilt waarderen, de beeldjes van Profisti bieden een scala aan mogelijkheden voor het perfecte cadeau.

De toekomst van Profisti beeldjes

Met een sterke basis in Nederland en een groeiende internationale bekendheid, belooft Profisti een blijvende impact te hebben in de wereld van artistieke beeldjes. De toewijding aan vakmanschap, de diversiteit van beroepen en het unieke ontwerp maken Profisti een merk om in de gaten te houden.

In elk beeldje van Profisti zit niet alleen een artistieke expressie, maar ook een eerbetoon aan de arbeid en expertise die het vertegenwoordigt. Profisti weeft vakmanschap en creativiteit samen tot een uniek Nederlands merk dat de waardering voor beroepen en sporten op een kunstzinnige manier belicht.

Hieronder ziet u het tandarts beeldje van Profisti
Tandarts beeldje Profisti

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €70

Niet goed, geld terug

14 dagen geld terug garantie

Verkoop in de Benelux

Nederland, België en Luxemburg

100% veilig afrekenen

IDeal / Bancontact / Sofort