Paolo Chiari – set van 5 koffiemokken – i love my cat – poezen / katten – blauw – 300 ml – 12 x 8 x 9,5 cm – 336 gram

 34,95

Deze set van 5 mokken uit de serie i love my cat zijn ontworpen door Paolo Chiari en gemaakt in Italiƫ. Iedere mok heeft zijn eigen ludieke poezen afbeelding . 300 ml, 336 gram en 12 x 8 x 9,5 cm

set 5 mokken paolo chiari poezen blauw i love my cat
Paolo Chiari - set van 5 koffiemokken - i love my cat - poezen / katten - blauw - 300 ml - 12 x 8 x 9,5 cm - 336 gram  34,95

Voeg speelsheid toe aan je koffie-ervaring met de keramieken koffiemokken van Paolo Chiari

Breng een vrolijke en speelse touch aan je koffiemomenten met deze unieke set van vijf keramieken koffiemokken, ontworpen door Paolo Chiari. Elk van deze mokken is met de hand gemaakt in ItaliĆ«, wat zorgt voor een hoogwaardige en unieke uitstraling. De mokken hebben een inhoud van 300 ml en afmetingen van 12 x 8 x 9,5 cm, met een gewicht van 336 gram per stuk. De ontwerpen zijn afkomstig uit de serie “I love my cat” en tonen ludieke afbeeldingen van poezen. De steunkleur van deze serie is blauw, wat zorgt voor een samenhangend en aantrekkelijk geheel.

Geschiedenis en vakmanschap van Paolo Chiari

Paolo Chiari staat bekend om zijn unieke en handgemaakte decoratieve items. Elk stuk dat uit zijn atelier komt, is een kunstwerkje op zich, gemaakt met oog voor detail en hoogwaardige materialen. Deze set koffiemokken is geen uitzondering. De mokken zijn zorgvuldig met de hand gemaakt en beschilderd, wat zorgt voor een persoonlijke en artistieke touch. De ludieke afbeeldingen van poezen brengen een glimlach op je gezicht en maken elke koffiepauze speciaal.

Zijn de i love my cat mokken vaatwasmachinebestendig?

Nee, de keramieken koffiemokken van Paolo Chiari zijn niet geschikt voor de vaatwasser. Omdat ze met de hand bedrukt zijn, is het aan te raden om ze voorzichtig met de hand af te wassen. Gebruik een mild reinigingsmiddel en een zachte doek of spons om de mokken schoon te maken. Dit helpt om de kleuren en het ontwerp langer mooi te houden en te voorkomen dat ze beschadigd raken.

Wat maakt deze katten – poezen mokken uniek?

Deze koffiemokken zijn uniek vanwege hun ontwerp en vakmanschap. Elke mok uit de “I love my cat” serie heeft een ander ludiek kattenontwerp, waardoor ze niet alleen functioneel, maar ook decoratief zijn. De handgemaakte kwaliteit en de zorgvuldige afwerking maken elke mok een klein kunstwerk. Ze zijn perfect voor kattenliefhebbers en brengen een speelse en vrolijke sfeer aan elke koffiepauze.

Waarom juist deze keramieken mokken kopen?

  • Uniek ontwerp: Elke mok heeft een ludiek kattenontwerp uit de serie “I love my cat”, wat zorgt voor variatie en plezier.
  • Handgemaakt in ItaliĆ«: Vakmanschap en kwaliteit van Italiaanse bodem, ontworpen door Paolo Chiari.
  • Hoogwaardige kwaliteit: Gemaakt van duurzame keramiek, met zorg en aandacht voor detail.
  • Aantrekkelijke steunkleur: De blauwe steunkleur geeft de set een samenhangend en aantrekkelijk geheel.
  • Perfect cadeau: Ideaal voor kattenliefhebbers en mensen die houden van unieke en handgemaakte koffiemokken.

De set van vijf keramieken koffiemokken van Paolo Chiari combineert functionaliteit met uitstraling. Met hun unieke kattenontwerpen en hoogwaardige afwerking zijn deze mokken een prachtige aanvulling op elke keuken. Of je nu een koffieliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een speels en decoratief element, deze mokken zijn de perfecte keuze. Bestel vandaag nog deze unieke set en voeg een vleugje Italiaanse charme toe aan je dagelijkse koffiemomenten. Elke slok koffie uit deze mokken brengt een glimlach op je gezicht en maakt je dag een stukje vrolijker.

set 5 mokken paolo chiari poezen blauw i love my cat 2
set 5 mokken paolo chiari poezen blauw i love my cat 2