Canvas oud engelse bulldog schilderij Elena Vittori 60×60 cm

 43,45

Uniek schilderij oud engelse bulldog door Elena Vittori. Schilderij met beperkte en genummerde oplage van 50 stuks. Afmetingen 60 x 60 cm.

Oud Engelse Bulldog op canvas door Elena Vittori
Canvas oud engelse bulldog schilderij Elena Vittori 60x60 cm  43,45
Voldoende op voorraad maar verkoop gaat snel!

De oud Engelse bulldog een meesterwerk van Elena Vittori

Elena Vittori, een befaamde kunstenares, heeft met haar nieuwste schilderij opnieuw haar uitzonderlijke talent getoond. Dit kunstwerk, dat een zeer realistisch afgebeelde Oud Engelse Bulldog toont, maakt deel uit van haar indrukwekkende verzameling. Vittoriā€™s vermogen om de unieke eigenschappen en het karakter van dieren vast te leggen, wordt prachtig geĆÆllustreerd in dit meesterwerk.

De karaktervolle oud Engelse bulldog

De Oud Engelse Bulldog is een ras dat bekend staat om zijn robuuste bouw en vriendelijke, maar moedige aard. Deze honden hebben een gespierd lichaam, een brede borst en een karakteristiek gerimpeld gezicht. Ze zijn ontstaan in het Verenigd Koninkrijk en werden oorspronkelijk gebruikt voor het hoeden van vee en als waakhond. Tegenwoordig worden ze gewaardeerd als gezelschapsdieren vanwege hun loyale en aanhankelijke karakter. Ondanks hun krachtige uiterlijk zijn Oud Engelse Bulldogs vaak zacht en speels, wat hen tot ideale familiehonden maakt.

Levendige details en meesterlijk vakmanschap

Het schilderij van de Oud Engelse Bulldog is een toonbeeld van Vittoriā€™s aandacht voor detail en technische vaardigheid. De gespierde bouw, de subtiele rimpels van de huid en de expressieve ogen zijn met grote precisie vastgelegd. Dit realisme zorgt ervoor dat de kijker het gevoel heeft dat de bulldog elk moment tot leven kan komen. De warme, natuurlijke kleuren en de fijn uitgewerkte texturen dragen bij aan een diepgaande visuele ervaring die de essentie van de Oud Engelse Bulldog perfect weergeeft.

Gelimiteerde oplage op canvas

Dit prachtige kunstwerk wordt wereldwijd in een gelimiteerde oplage van slechts 50 stuks op canvas afgedrukt. Met een formaat van 60 x 60 cm biedt elke afdruk voldoende ruimte om de indrukwekkende details en de krachtige aanwezigheid van de Oud Engelse Bulldog volledig tot hun recht te laten komen. De exclusieve oplage maakt elk exemplaar niet alleen een kunstwerk, maar ook een waardevol verzamelobject voor liefhebbers van zowel kunst als honden.

Een unieke toevoeging aan elke kunstcollectie

Het schilderij van de Oud Engelse Bulldog door Elena Vittori is meer dan alleen een afbeelding; het is een viering van de kracht, loyaliteit en charme van dit bijzondere hondenras. Als een kunstwerk dat zowel de fysieke pracht als het karakter van de bulldog vastlegt, zal het ongetwijfeld een prominente plaats innemen in elke kunstcollectie.

Deze gelimiteerde canvasafdrukken zullen bewonderaars betoveren met hun verbluffende realisme en artistieke finesse. Voor liefhebbers van zowel kunst als honden vormt dit schilderij een onmisbare en waardevolle toevoeging aan hun verzameling.
Bent u geĆÆnteresseerd om zelf kunst op canvas te maken? Klik dan door naar Canvas Ontwerpen u kunt uw eigen gemaakte kunst daar ook direct af laten drukken.

Oud Engelse Bulldog op canvas door Elena Vittori