Paolo Chiari – set van 3 voorraadpotten – vintage look – koffie zout en suiker – italiaans design – 800 cc p.st – 10 x 10 x 16cm

 49,50

Set van 3 glazen voorraadpotten ontworpen door Paolo Chiari en gemaakt in Italiƫ. Het is een pot voor suiker, koffie en zout. Per stuk 800 cc en 10 x 10 x 16 cm

Set van 3 voorraadpotten vintage design paolo chiari koffie zout en suiker
Paolo Chiari - set van 3 voorraadpotten - vintage look - koffie zout en suiker - italiaans design - 800 cc p.st - 10 x 10 x 16cm  49,50

Voeg Italiaanse flair toe aan je keuken met de set van 3 glazen voorraadpotten van Paolo Chiari

Breng een vleugje Italiaanse elegantie en vintage charme in je keuken met deze prachtige set van 3 glazen voorraadpotten van Paolo Chiari. Bekend om zijn creatieve en vaak humoristische ontwerpen, heeft Paolo Chiari met deze set gekozen voor een meer klassieke en verfijnde uitstraling. Elke pot heeft een inhoud van 800 cc en afmetingen van 10 x 10 x 16 cm. Perfect voor het bewaren van diverse ingrediƫnten zoals zout, suiker of koffie. De potten combineren functionaliteit met een aantrekkelijk ontwerp. Daardoor zijn ze niet alleen praktisch, maar ook een prachtige aanvulling op je keukeninrichting.

Wat maakt deze voorraadpotten met vintage uitstraling zo bijzonder?

Deze glazen voorraadpotten zijn een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Het vintage ontwerp straalt een tijdloze elegantie uit die past bij zowel moderne als traditionele keukens. De potten zijn in Italiƫ gemaakt van hoogwaardig glas, wat zorgt voor duurzaamheid en een heldere, schone uitstraling. De luchtdichte deksels met kurk zorgen ervoor dat je ingrediƫnten vers blijven en beschermd zijn tegen vocht en stof. Dit maakt de potten ideaal voor dagelijks gebruik, terwijl ze tegelijkertijd een vleugje Italiaanse klasse aan je keuken toevoegen.

Waarom wijkt dit ontwerp af van Paolo Chiari’s gebruikelijke stijl?

Paolo Chiari staat bekend om zijn speelse en humoristische keukenspullen, vaak versierd met leuke beestjes en vrolijke figuren. Met deze set van 3 glazen voorraadpotten heeft hij echter gekozen voor een meer ingetogen en klassieke benadering. Dit ontwerp benadrukt eenvoud en functionaliteit, zonder de kenmerkende charme en kwaliteit van Chiari te verliezen. Deze verandering in stijl laat zien dat Paolo Chiari ook in staat is om elegante en verfijnde ontwerpen te creƫren die perfect passen bij een breed scala aan interieurstijlen.

Zijn de potten vaatwasserbestendig?

Ja, deze glazen voorraadpotten zijn vaatwasserbestendig. Het hoogwaardige glas kan zonder problemen in de vaatwasser worden gereinigd, waardoor het onderhoud eenvoudig en gemakkelijk is. De luchtdichte deksels kunnen echter beter met de hand worden gewassen om ervoor te zorgen dat de afdichting optimaal blijft. Door de potten regelmatig schoon te maken, behoud je hun heldere uitstraling en zorg je ervoor dat je ingrediƫnten vers en smakelijk blijven.
Hou er bij deze potten wel rekening mee dat de linken en het bordje wat er omheen zit ook niet mee in de vaatwasser kan. Kijk hier voor verdere onderhoudstips

Waarom deze 3 voorraadpotten met vintage design kopen?

  • Italiaans design: Ontworpen door Paolo Chiari, bekend om zijn unieke en creatieve ontwerpen.
  • Vintage uitstraling: De klassieke en tijdloze uitstraling past perfect in zowel moderne als traditionele keukens.
  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van duurzaam glas, wat zorgt voor een heldere en schone uitstraling.
  • Luchtdichte deksels: Houdt ingrediĆ«nten vers en beschermd tegen vocht en stof.
  • Vaatwasserbestendig: De potten zelf zijn eenvoudig te reinigen, ideaal voor dagelijks gebruik.
  • Perfect formaat: Met een inhoud van 800 cc en afmetingen van 10 x 10 x 16 cm, zijn de potten perfect voor het bewaren van diverse ingrediĆ«nten.

Deze set van 3 glazen voorraadpotten van Paolo Chiari is de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en Italiaanse flair. Het vintage ontwerp en de hoogwaardige materialen maken deze potten niet alleen praktisch, maar ook een prachtige aanvulling op je keukeninrichting. Of je nu een liefhebber bent van klassiek design of gewoon op zoek bent naar functionele en stijlvolle opbergoplossingen, deze potten voldoen aan al je wensen. Voeg vandaag nog een vleugje Italiaanse elegantie toe aan je keuken en geniet van de tijdloze charme van deze prachtige voorraadpotten. Bestel nu en maak van je keuken een nog mooiere en georganiseerde plek!

Set van 3 voorraadpotten vintage design paolo chiari koffie zout en suiker deksels
Set van 3 voorraadpotten vintage design paolo chiari koffie zout en suiker deksels