Toiletrolhouder

Show Filters

Toiletrolhouders zijn essentieel in elke badkamer. Ze kunnen variëren in ontwerp, materiaal en functionaliteit, en er zijn veel verschillende soorten om uit te kiezen:

Wandmontage toiletrolhouders: Dit is de meest voorkomende stijl van toiletrolhouder. Ze worden bevestigd aan de muur naast het toilet, meestal aan de rechterkant voor gemakkelijke toegang. Ze kunnen een eenvoudige veerbelaste staaf zijn die de rol vasthoudt, of ze kunnen een meer ingewikkeld ontwerp hebben met een deksel of een plank bovenop.
Vrijstaande toiletrolhouders: Deze staan op de vloer en kunnen gemakkelijk worden verplaatst. Dit kan handig zijn als je niet wilt of kunt boren in je muren. Sommige vrijstaande modellen hebben ook ruimte om extra rollen op te slaan.
Toiletrolhouders met opslag: Deze modellen hebben ruimte om extra rollen op te slaan, wat handig kan zijn als je badkamer weinig opbergruimte heeft. Ze kunnen wandgemonteerd of vrijstaand zijn.
Toiletrolhouders met plank: Deze hebben een kleine plank bovenop waar je een mobiele telefoon, een boek of andere kleine items kunt neerleggen.
Inbouwtoiletrolhouders: Deze zijn ingebouwd in de muur, waardoor ze een strak en minimalistisch uiterlijk hebben. Ze nemen ook minder ruimte in beslag dan andere modellen, wat handig kan zijn in kleine badkamers.
Dubbele toiletrolhouders: Deze hebben ruimte voor twee rollen tegelijk, wat handig kan zijn in drukke huishoudens of als je gewoon minder vaak rollen wilt vervangen.
Decoratieve toiletrolhouders: Deze modellen kunnen komen in unieke vormen, kleuren en ontwerpen om een decoratief element toe te voegen aan je badkamer.

Toiletrolhouders kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals plastic, roestvrij staal, geborsteld nikkel, brons, messing en meer. De beste keuze voor jou hangt af van de stijl van je badkamer, je budget, en je persoonlijke voorkeur.

Waarom uw toiletrolhouder kopen bij woondecoratie.nl?
Wij hebben een uitgebreid assortiment van diverse Nederlandse ondernemers, behalve dat we kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan streven we er ook naar zo duurzaam mogelijk te werken.
U zult hier echter niet 20 x hetzelfde product tegenkomen van diverse aanbieders; dat maakt de keuzestress voor u als klant al een stuk minder.
Woondecoratie.nl doet ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen; zie voor het meest recente overzicht de speciale pagina daarvoor.

Hier vind u alle toiletrolhouders die op woondecoratie.nl worden aangeboden