Maddeco vaas van cameo glas genaamd Flowers (h x d) 33,5 x 18 cm

 142,50

Breng elegantie in huis met de glazen cameo vaas van MadDeco. Een kunstwerk met bloemenmotief, perfect voor klassieke en moderne interieurs. Ideaal cadeau.

High Price Product Image
Cameo vaas Flowers beschildert glas
Maddeco vaas van cameo glas genaamd Flowers (h x d) 33,5 x 18 cm  142,50

Breng de natuur in huis met de glazen cameo vaas van MadDeco

Jouw huis is een reflectie van wie je bent, een plek waar je tot rust komt en waar je jezelf omringt met objecten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verhaal vertellen. De glazen cameo vaas van MadDeco is zoā€™n object. Met zijn subtiele bloemenmotief brengt deze vaas de schoonheid van de natuur naar binnen, waardoor elke ruimte in huis wordt gevuld met een gevoel van rust, elegantie en verfijning.

Een meesterwerk van ambacht

Deze vaas van MadDeco is met de hand vervaardigd, waarbij vakmanschap en aandacht voor detail centraal staan. De vaas, met zijn afmetingen van 18 x 18 x 33,5 cm, is een kunstwerk op zich. De delicate bloemen die op het glas zijn aangebracht, zijn geĆÆnspireerd door de klassieke cameo-techniek. Dit betekent dat de bloemen niet alleen geschilderd zijn, maar subtiel uit het glas lijken te groeien. Deze techniek zorgt voor een indrukwekkende textuur en een speels spel van licht en schaduw, waardoor de vaas voortdurend verandert afhankelijk van de lichtinval.

Het glas heeft een zachte, matte afwerking die een warme en uitnodigende uitstraling geeft. Deze afwerking versterkt het klassieke gevoel van de vaas, terwijl het toch naadloos past in moderne interieurs. Of je nu een klassieke of eigentijdse stijl hebt, deze vaas voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan je huis.

De betekenis van bloemen

Bloemen zijn altijd een symbool van schoonheid, groei en het verstrijken van de tijd geweest. Ze herinneren ons eraan om de eenvoudige dingen in het leven te waarderen, om de kleine momenten van vreugde en kleur te koesteren. Deze vaas met zijn bloemenmotief nodigt je uit om diezelfde waardering in je huis te brengen. Of je de vaas nu vult met verse bloemen of hem leeg laat staan als een op zichzelf staand kunstwerk, hij zal ongetwijfeld een rustgevende en inspirerende invloed hebben op de ruimte waarin hij staat.

Stel je voor dat je na een lange dag thuiskomt en dit prachtige ptoduct ziet. De bloemen, subtiel weergegeven in het glas, brengen een gevoel van kalmte en schoonheid, en herinneren je eraan om even stil te staan en de schoonheid om je heen te waarderen.

Waarom kiezen voor de glazen cameo vaas van MadDeco?

  • Hoogwaardige materialen: Vervaardigd uit duurzaam glas met een matte afwerking voor een tijdloze uitstraling.
  • Gedetailleerd vakmanschap: Het bloemenmotief is met precisie en zorg aangebracht, wat zorgt voor een luxe en verfijnde uitstraling.
  • Veelzijdig design: Past perfect in zowel klassieke als moderne interieurs, dankzij de combinatie van traditionele en eigentijdse elementen.
  • Symbolische waarde: Bloemen staan voor schoonheid, groei en het koesteren van kleine momenten, wat deze vaas een extra betekenisvolle toevoeging maakt aan je huis.
  • Perfect cadeau: Een ideaal geschenk voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of housewarmings, waar een uniek en betekenisvol cadeau op zijn plaats is.

Voeg een vleugje natuur en elegantie toe aan je interieur

Laat je interieur stralen met de delicate schoonheid van dit glazen cameo product van MadDeco. Dit kunstwerk biedt niet alleen visuele pracht, maar brengt ook een gevoel van rust en elegantie in huis. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze prachtige vaas je huis kan verrijken met zijn unieke uitstraling en symbolische kracht.

Cameo vaas Flowers beschildert glas