Sieradendoos porseleinen ei op bronzen voetstuk “Fabergé” – 21 x 21 x 28.3 cm

 237,50

Schitterende sieradendoos / sieradenbox in de vorm van een porseleinen ei op een bronzen voetstuk. Product geïnspireeerd op de Fabergé eieren. 20,5×15,4x 28,3

High Price Product Image
Sieradendoos porselein beschilderd met bronzen voetstuk
Sieradendoos porseleinen ei op bronzen voetstuk "Fabergé" - 21 x 21 x 28.3 cm  237,50

Een meesterlijk porseleinen ei geïnspireerd op Fabergé

Ontdek de tijdloze elegantie van dit prachtige porseleinen ei, geïnspireerd op de beroemde Fabergé-eieren. Dit kunstwerk is niet zomaar een decoratief object; het is een symbool van luxe en verfijning. Het ei is gemonteerd op een bronzen voetstuk dat de perfecte basis vormt voor dit gedetailleerde en handgemaakte meesterwerk. Met een netto gewicht van 2,52 kg en een hoogte van 28,3 centimeter is dit Fabergé-achtige ei een indrukwekkend stuk dat gegarandeerd de aandacht trekt in elke ruimte.

De unieke samenstelling van porselein en brons

Porselein en brons zijn twee materialen die samen een betoverende combinatie vormen. Porselein staat bekend om zijn delicate en verfijnde uitstraling, en dat is duidelijk terug te zien in dit ei. Het gladde, glanzende oppervlak van het porselein straalt pure luxe uit. De complexe patronen en rijke details op het ei zijn zorgvuldig met de hand aangebracht, wat getuigt van het hoge niveau van vakmanschap.

Het bronzen voetstuk biedt niet alleen een solide basis voor het fragiele porselein, maar voegt ook een vleugje klassieke charme toe. Brons is een robuust materiaal dat de duurzaamheid van het kunstwerk waarborgt. De warme, metallic glans van het brons vormt een perfect contrast met het koele, glanzende porselein. Deze combinatie zorgt voor een harmonieus geheel dat zowel kracht als verfijning uitstraalt.

Een eerbetoon aan Fabergé

De keuze om dit ei te ontwerpen als eerbetoon aan de legendarische Fabergé-eieren is een bewuste stap om luxe en historie samen te brengen. Fabergé-eieren zijn wereldwijd erkend als iconen van vakmanschap en schoonheid. Dit porseleinen ei volgt die traditie door een uitzonderlijk niveau van detail en precisie te combineren met hoogwaardige materialen. Elk aspect van het ontwerp, van de met de hand geschilderde motieven tot de solide bronzen voet, is zorgvuldig overwogen om een waardige eerbetoon aan Fabergé te creëren.

De ei-vorm is niet alleen symbolisch voor leven en vernieuwing, maar ook voor luxe en zeldzaamheid. Het bronzen voetstuk tilt dit kunstwerk letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau, waardoor het een echte blikvanger wordt in elk interieur. Het ei is perfect voor liefhebbers van kunst en geschiedenis die op zoek zijn naar een uniek stuk dat zowel decoratief als symbolisch is.

Waarom dit Fabergé-achtige porseleinen ei kopen?

  • Luxe ontwerp: Geïnspireerd op de beroemde Fabergé-eieren, met gedetailleerde patronen en hoogwaardige afwerking.
  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van premium porselein en duurzaam brons voor langdurige schoonheid.
  • Imposante afmetingen: Met een netto gewicht van 2,52 kg en een hoogte van 28,3 centimeter is het een indrukwekkend decoratiestuk.
  • Handgemaakt vakmanschap: Elk detail is met de hand aangebracht, wat elk ei uniek maakt.
  • Tijdloze elegantie: De combinatie van fragiel porselein en een robuust bronzen voetstuk creëert een perfecte balans.
  • Symbolische waarde: De ei-vorm staat symbool voor leven, luxe en vernieuwing, waardoor het een betekenisvol kunstwerk is.
  • Duurzaamheid: Het bronzen voetstuk zorgt voor stabiliteit en een lange levensduur.

Een kunstwerk dat indruk maakt

Dit porseleinen ei van Maddeco, geïnspireerd op Fabergé, is meer dan alleen een decoratief object. Het is een kunstwerk dat luxe, geschiedenis en vakmanschap samenbrengt in een uniek ontwerp. Of je nu een verzamelaar bent van bijzondere kunstwerken of op zoek bent naar een opvallend stuk voor je interieur, dit ei zal zeker indruk maken. Voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan je ruimte en geniet van de verfijning en symboliek die dit Fabergé-achtige ei biedt.

Sieradendoos porselein beschilderd ei met bronzen voetstuk Fabergé