MadDeco – beeldje pelikaan in Murano glas stijl – 9 x 14.8 x 28.8 cm

 59,95

In het glaswerk is de Murano stijl beroemd. Eeuwenlang blaast men in Italiƫ het glas al op dezelfde manier en voegt er mooie kleuren aan toe. Zo ook dit beeldje van een pelikaan

beeldje pelikaan murano glas stijl
MadDeco - beeldje pelikaan in Murano glas stijl - 9 x 14.8 x 28.8 cm  59,95

Glazen beeldje van een pelikaan: Een verfijnd kunstwerk in Murano-stijl

Dit prachtige glazen beeldje van een pelikaan, vervaardigd door het merk MadDeco, is een product dat direct in het oog springt. Met afmetingen van 9 x 14,8 x 28,8 cm en een gewicht van 1,4 kilo, combineert dit beeldje elegantie met robuuste kwaliteit. Het beeldje, uitgevoerd in de beroemde Murano-stijl, brengt een vleugje verfijning en vakmanschap in elk interieur. De kleurrijke, vloeiende lijnen en het gedetailleerde ontwerp maken dit een uniek decoratief stuk dat perfect is voor liefhebbers van glaswerk en dierenfiguren.

Het verhaal achter Murano glas

Murano-glas is een legendarische glasblaaskunst die zijn oorsprong vindt in Murano, een klein eiland vlakbij Venetiƫ, Italiƫ. Al sinds de 13e eeuw worden hier de meest verfijnde en innovatieve glaswerken gecreƫerd. Wat Murano-glas zo bijzonder maakt, is de techniek waarmee het wordt vervaardigd. Elk stuk wordt met de hand geblazen en gevormd, waardoor elk object uniek is. De kleuren en vormen die door het glas worden gecreƫerd, zijn ongeƫvenaard in schoonheid en complexiteit. Dit beeldje van een pelikaan in Murano-stijl weerspiegelt diezelfde traditie van vakmanschap en creativiteit, en brengt een stukje van die rijke geschiedenis naar uw interieur.

De betekenis van Murano-glas in de kunstwereld

Murano-glas wordt wereldwijd gewaardeerd als een symbool van luxe en verfijning. De glasblazers van Murano staan bekend om hun meesterschap in het creƫren van glaswerk. Welk zowel functioneel als artistiek is. De technieken die ze gebruiken zijn vaak doorgegeven van generatie op generatie. Dit draagt bij aan de mystiek en exclusiviteit van Murano-glas. Dit beeldje van een pelikaan is niet alleen een decoratief object, maar ook een product dat de traditie en innovatie van Murano belichaamt. Voor verzamelaars van glaswerk is dit een waardevolle toevoeging aan hun interieur.

Waarom dit glazen beeldje Murano stijl kopen?

  • Murano-stijl vakmanschap: Dit beeldje is geĆÆnspireerd op de eeuwenoude traditie van Murano-glas, bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en unieke ontwerpen.
  • Handgemaakt ontwerp: Elk detail van de pelikaan is met zorg en precisie uitgevoerd, waardoor het een uniek kunstwerk is.
  • Perfect formaat: Met afmetingen van 9 x 14,8 x 28,8 cm is dit beeldje een opvallend decoratief element dat in elke ruimte past.
  • Lichtgewicht maar stevig: Ondanks het gewicht van 1,4 kilo, is het beeldje makkelijk te verplaatsen en blijft het stabiel staan dankzij de stevige basis.
  • Kleurrijke uitstraling: De levendige kleuren en vloeiende vormen maken dit beeldje tot een echte eyecatcher in uw interieur.
  • Veelzijdige decoratie: Of het nu in een moderne of klassieke omgeving wordt geplaatst, dit beeldje voegt altijd een vleugje elegantie en kunstzinnigheid toe.
  • Merkkwaliteit: Als product van MadDeco staat dit beeldje garant voor hoge kwaliteit en duurzame materialen.

Dit glazen beeldje van een pelikaan in Murano-stijl is meer dan een decoratief object. Het is een kunstwerk dat een rijke geschiedenis en een traditie van uitzonderlijk vakmanschap vertegenwoordigt. Een ideaal geschenk voor uzelf of voor iemand die oog heeft voor schoonheid en detail.

Klik hier voor tips over onderhoud

beeldje pelikaan murano glas stijl
beeldje pelikaan murano glas stijl