Maddeco porseleinen schaal op bronzen voetstuk 31,5x26x12 cm

 342,00

Maddeco unieke beschilderde porseleine schaal gemonteerd op bronzen voetstuk. Tafeldecoratie met netto gewicht van 3,8 kilogram en afmetingen 31,5 x 26 x12 cm.

High Price Product Image
beschilderde schaal porselein en brons
Maddeco porseleinen schaal op bronzen voetstuk 31,5x26x12 cm  342,00

Een schitterende porseleinen schaal op bronzen voetstuk

Ontdek de verfijning van deze porseleinen schaal, gemonteerd op een prachtig bronzen voetstuk. Deze Maddeco schaal is niet alleen een functioneel item, maar ook een kunstwerk dat elegantie en stijl uitstraalt. Met een gewicht van 3,8 kilo en een hoogte van 31,5 cm is deze schaal een opvallende toevoeging aan elk interieur. De binnenzijde van de schaal is gedetailleerd beschilderd, wat een extra vleugje luxe en verfijning toevoegt.

Deze beschilderde schaal levert een perfecte harmonie van porselein en brons

Porselein en brons vormen samen een indrukwekkende combinatie. Porselein staat bekend om zijn delicate en verfijnde eigenschappen. Het gladde, witte oppervlak van de porseleinen schaal straalt een tijdloze elegantie uit, ideaal voor artistieke en luxe decoraties. De verfijnde schilderingen aan de binnenzijde benadrukken het vakmanschap en de aandacht voor detail.

Het bronzen voetstuk voegt kracht en stabiliteit toe aan het geheel. Brons is een robuust materiaal dat duurzaamheid en een klassieke uitstraling biedt. Het contrast tussen het delicate porselein en het stevige brons zorgt voor een perfecte balans. Deze combinatie maakt de schaal niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en duurzaam.

De unieke voordelen van porselein en brons

De keuze voor een bronzen voetstuk is zowel esthetisch als praktisch. Brons biedt een stevige basis, waardoor de schaal stabiel blijft staan. Dit is belangrijk, aangezien porselein kwetsbaar kan zijn. Het bronzen voetstuk geeft de schaal een solide en betrouwbare basis, wat zorgt voor langdurige schoonheid en bruikbaarheid.

Porselein heeft zijn eigen unieke charme. Het gladde oppervlak en de verfijnde schilderingen maken elke schaal uniek. De combinatie van deze twee materialen zorgt ervoor dat deze schaal een echt statement piece is, perfect voor elke ruimte.

Unique selling points van deze porseleinen schaal

  • Luxe ontwerp: Een porseleinen schaal met gedetailleerde schilderingen, gemonteerd op een stevig bronzen voetstuk.
  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van premium porselein en duurzaam brons.
  • Afmetingen en gewicht: Weegt 3,8 kilo en heeft een indrukwekkende hoogte van 31,5 cm.
  • Gedetailleerde beschilderingen: De binnenzijde van de schaal is met zorg beschilderd, wat een extra vleugje luxe toevoegt.
  • Tijdloze elegantie: Het gladde porselein en de robuuste bronzen basis creĆ«ren een perfecte balans.
  • Duurzaamheid: Het bronzen voetstuk zorgt voor stabiliteit en langdurige schoonheid.
  • Functioneel en stijlvol: Combineert praktisch gebruik met artistieke waarde.

Een verfijnde toevoeging aan elk interieur

Of je nu op zoek bent naar een stijlvol decoratiestuk of een functionele schaal, deze porseleinen schaal op bronzen voetstuk biedt het beste van beide werelden. De schaal combineert luxe en functionaliteit, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elk interieur. Het opvallende ontwerp en de verfijnde schilderingen maken het tot een echt gespreksonderwerp.

Deze schaal is niet alleen een decoratief object, maar ook een symbool van stijl en klasse. Het is perfect voor liefhebbers van luxe en kunst die op zoek zijn naar een uniek en verfijnd stuk. Voeg dit prachtige kunstwerk toe aan je collectie en geniet van de tijdloze schoonheid die het biedt. Ervaar de elegantie en verfijning van porselein gecombineerd met de robuustheid van brons met deze exclusieve schaal.

beschilderde schaal porselein en brons