Maddeco porseleinen vaas op bronzen voetstuk hoogte 55,5 cm

 550,00

Mooie en unieke vaas van Maddeco. Vaas gemaakt van porselein op bronzen voetstuk. Bronzen handvatten afgezet met ara’s en 4 porseleine bloemen. Netto Gew. 6 kg

High Price Product Image
Prachtige unieke porseleine vaas op bronzen voetstuk
Maddeco porseleinen vaas op bronzen voetstuk hoogte 55,5 cm  550,00

Een prachtige porseleinen vaas op bronzen voetstuk

Maak kennis met de elegantie en verfijning van deze exclusieve porseleinen vaas, gemonteerd op een bronzen voetstuk. Deze vaas is niet zomaar een decoratief object; het is een waar kunstwerk dat elk interieur tot leven brengt. Met een gewicht van 6 kilo en een hoogte van 55,5 cm straalt deze vaas luxe en klasse uit. De twee ara’s die op de bronzen handvatten zijn afgebeeld, voegen een exotisch en uniek element toe aan dit prachtige stuk.

De perfecte combinatie van porselein en brons

Porselein en brons zijn twee materialen die samen een indrukwekkende uitstraling creƫren. Porselein staat bekend om zijn delicate en verfijnde eigenschappen. Het gladde, witte oppervlak van het porselein geeft de vaas een tijdloze elegantie. Dit maakt het een ideale keuze voor artistieke en luxe decoraties.

Het bronzen voetstuk daarentegen, voegt kracht en stabiliteit toe aan het geheel. Brons is een robuust materiaal dat duurzaamheid garandeert. Het contrast tussen het delicate porselein en het stevige brons zorgt voor een perfecte balans. De twee materialen vullen elkaar aan en creƫren een harmonieuze en visueel aantrekkelijke combinatie.

Ara’s als opvallend detail op handvatten

De bronzen handvatten van de vaas zijn versierd met twee ara’s. Deze exotische vogels zijn niet alleen prachtig om te zien, maar symboliseren ook wijsheid en kleurigheid. De ara’s geven de vaas een uniek karakter en maken het tot een opvallend middelpunt in elke kamer. Hun gedetailleerde weergave toont het vakmanschap en de aandacht voor detail die in dit ontwerp zijn verwerkt.

Unique selling points van deze porseleinen vaas op bronzen voetstuk

  • Luxe ontwerp: Een elegante porseleinen vaas gemonteerd op een stevig bronzen voetstuk.
  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van premium porselein en duurzaam brons.
  • Afmetingen en gewicht: Weegt 6 kilo en heeft een indrukwekkende hoogte van 55,5 cm.
  • Unieke details: Voorzien van bronzen handvatten met twee gedetailleerde ara’s.
  • Tijdloze elegantie: Het gladde porselein en de robuuste bronzen basis creĆ«ren een perfecte balans.
  • Exotisch tintje: De ara’s voegen een vleugje exotische charme toe aan het ontwerp.
  • Duurzaamheid: Het bronzen voetstuk zorgt voor stabiliteit en langdurige schoonheid.

Een unieke bronzen vaas als statement voor elk interieur

Of je nu je woonkamer wilt verfraaien of op zoek bent naar een uniek cadeau, deze porseleinen vaas, van Maddeco, op bronzen voetstuk is een uitstekende keuze. De vaas combineert luxe en functionaliteit, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elk interieur. Het opvallende ontwerp met de ara’s maakt het tot een echt gespreksonderwerp en zorgt ervoor dat het de aandacht trekt.

Deze vaas is niet alleen een decoratief object, maar ook een symbool van stijl en klasse. Het is perfect voor liefhebbers van luxe en kunst die op zoek zijn naar een uniek en verfijnd stuk. Voeg dit prachtige kunstwerk toe aan je collectie en geniet van de tijdloze schoonheid die het biedt. Ervaar de elegantie en verfijning van porselein gecombineerd met de robuustheid van brons met deze exclusieve vaas.

Prachtige unieke porseleine vaas op bronzen voetstuk