Luxe opbergbox ei porselein op bronzen voet (13 x 12,4 x 25)

 180,00

Luxe opbergbox ei geïnspireerd op de bekende Fabergé eieren. Gemaakt van porselin op bronzen voet met drie leeuwen. Gewicht 3,0 kg afmetingen (L 13 x B 12,4 x H 25

High Price Product Image
porselein ei opbergbox op bronzen voet
Luxe opbergbox ei porselein op bronzen voet (13 x 12,4 x 25)  180,00

Een porseleinen fabergé-achtig ei met opbergbox

Ontdek de luxe en elegantie van het MadDeco porseleinen ei op een bronzen voet. Dit prachtige kunstwerk fungeert niet alleen als decoratie, maar ook als een praktische opbergbox. Het ei, dat 3 kilo weegt en afmetingen heeft van 13 x 12,2 x 25 cm, wordt gedragen door een bronzen voet met drie majestueuze leeuwen. Dit unieke stuk straalt rijkdom en verfijning uit en is een ware blikvanger in elk interieur.

De perfecte combinatie van porselein en brons

Porselein en brons vormen samen een betoverende combinatie. Porselein staat bekend om zijn delicate, verfijnde uitstraling en is een geliefd materiaal in de kunstwereld. Het gladde, witte oppervlak van het porseleinen ei straalt pure luxe uit. Daartegenover staat het bronzen voetstuk, dat kracht en duurzaamheid symboliseert. Brons is niet alleen robuust, maar voegt ook een vleugje klassieke charme toe aan het geheel.

De keuze voor een bronzen voetstuk is zowel esthetisch als functioneel. Brons biedt een stevige basis, waardoor het ei stabiel blijft staan. Dit is cruciaal, aangezien porselein kwetsbaar kan zijn. De drie leeuwen die het voetstuk sieren, symboliseren kracht en bescherming. Ze geven het geheel een koninklijke uitstraling en maken het tot een statement piece in je interieur.

Inspiratie van Fabergé voor deze opbergbox

De keuze om deze opbergbox in de vorm van een ei te maken is geïnspireerd door de beroemde Fabergé-eieren. Fabergé-eieren staan bekend om hun weelderige en gedetailleerde ontwerpen. Ze zijn synoniem met luxe en vakmanschap. Het MadDeco ei eert deze traditie door dezelfde aandacht voor detail en elegantie te tonen. De ei-vormige opbergbox combineert functionaliteit met esthetiek en biedt een unieke manier om kleine schatten of sieraden op te bergen.

Fabergé-eieren zijn al eeuwenlang geliefd om hun schoonheid en zeldzaamheid. Door deze opbergbox in een ei-vorm te maken, brengt MadDeco een eerbetoon aan deze rijke geschiedenis van kunst en luxe. Het ei is niet alleen een praktische opbergoplossing, maar ook een symbool van verfijning en klasse.

Unique selling points van het MadDeco porseleinen ei

  • Luxe ontwerp: Een porseleinen ei gedragen door een bronzen voet met drie majestueuze leeuwen.
  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van premium porselein en duurzaam brons.
  • Afmetingen en gewicht: Weegt 3 kilo en heeft afmetingen van 13 x 12,2 x 25 cm, ideaal voor elk interieur.
  • Opbergfunctie: Het ei fungeert als een stijlvolle opbergbox voor kleine schatten of sieraden.
  • Inspiratie van Fabergé: Eert de traditie van de beroemde Fabergé-eieren met aandacht voor detail en elegantie.
  • Koninklijke uitstraling: De drie bronzen leeuwen geven het geheel een majestueuze en beschermende look.
  • MadDeco merk: Bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige en artistieke ontwerpen.

Een unieke toevoeging aan je interieur

Of je nu op zoek bent naar een stijlvol decoratiestuk of een praktische opbergoplossing, het MadDeco porseleinen ei op een bronzen voet biedt het beste van beide werelden. Het combineert luxe met functionaliteit en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Dit prachtige ei is een unieke toevoeging aan je interieur en zal zeker indruk maken op je gasten.

Investeer in dit buitengewone kunstwerk en geniet van de tijdloze schoonheid en praktische voordelen die het biedt. Het MadDeco porseleinen ei is meer dan alleen decoratie; het is een symbool van stijl en klasse. Voeg het vandaag nog toe aan je collectie en ervaar de luxe van MadDeco.

porselein ei opbergbox op bronzen voet