Canvas Rhodesian Ridgeback schilderij Elena Vittori 60×60 cm

 43,45

Uniek schilderij Rhodesian Ridgeback door Elena Vittori. Schilderij met beperkte en genummerde oplage van 50 stuks. Afmetingen 60 x 60 cm.

Rhodesische Pronkrug schilderij door Elena Vittori
Canvas Rhodesian Ridgeback schilderij Elena Vittori 60x60 cm  43,45
Voldoende op voorraad maar verkoop gaat snel!

De Rhodesian Ridgback een meesterwerk van Elena Vittori

Elena Vittori, een internationaal geprezen kunstenares, heeft opnieuw haar buitengewone talent laten zien in haar nieuwste schilderij. Dit kunstwerk toont een zeer realistisch afgebeelde Rhodesian Ridgeback en maakt deel uit van haar indrukwekkende collectie. Vittoriā€™s vermogen om de essentie en het karakter van dieren vast te leggen, komt prachtig naar voren in dit meesterwerk.

De imposante Rhodesian Ridgeback

De Rhodesian Ridgeback is een indrukwekkend ras dat bekend staat om zijn kracht, uithoudingsvermogen en loyaliteit. Oorspronkelijk gefokt in Zuid-Afrika, werden deze honden gebruikt voor de jacht op groot wild, waaronder leeuwen, wat hen de bijnaam “leeuwhond” opleverde. De Ridgeback is gemakkelijk te herkennen aan de karakteristieke strook haar op zijn rug die in tegengestelde richting groeit. Met een gespierde bouw, korte glanzende vacht en alerte uitdrukking straalt de Rhodesian Ridgeback kracht en waardigheid uit. Dit ras is ook bekend om zijn beschermende instincten en zijn sterke band met zijn familie.

Levendige details en meesterlijk vakmanschap

Het schilderij van de Rhodesian Ridgeback is een toonbeeld van Vittoriā€™s aandacht voor detail en technische vaardigheid. De gladde textuur van de vacht, de krachtige spierdefinitie en de intelligente, waakzame blik in de ogen zijn met grote precisie vastgelegd. Dit realisme zorgt ervoor dat de kijker het gevoel heeft dat de Ridgeback elk moment tot leven kan komen. De zorgvuldig gekozen kleuren en subtiele schaduwen geven het schilderij een diepte en intensiteit die de toeschouwer direct het beeld intrekken.

Gelimiteerde oplage op canvas

Dit adembenemende kunstwerk wordt wereldwijd in een gelimiteerde oplage van slechts 50 stuks op canvas afgedrukt. Met een formaat van 60 x 60 cm biedt elke afdruk voldoende ruimte om de indrukwekkende details en de krachtige aanwezigheid van de Rhodesian Ridgeback volledig tot hun recht te laten komen. De exclusieve oplage maakt elk exemplaar niet alleen een kunstwerk, maar ook een waardevol verzamelobject voor liefhebbers van zowel kunst als honden.

Een unieke toevoeging aan elke kunstcollectie

Het schilderij van de Rhodesian Ridgeback door Elena Vittori is meer dan alleen een afbeelding; het is een eerbetoon aan de kracht, intelligentie en loyaliteit van dit bijzondere hondenras. Een kunstwerk dat zowel de fysieke schoonheid als het karakter van de Ridgeback vastlegt, zal het ongetwijfeld een prominente plaats innemen in elke kunstcollectie.

Deze gelimiteerde canvasafdrukken zullen bewonderaars betoveren met hun verbluffende realisme en artistieke finesse. Voor liefhebbers van zowel kunst als honden vormt dit schilderij een onmisbare en waardevolle toevoeging aan hun verzameling.
Bent u geĆÆnteresseerd om zelf kunst op canvas te maken? Klik dan door naar Canvas Ontwerpen u kunt uw eigen gemaakte kunst daar ook direct af laten drukken.

Rhodesische Pronkrug schilderij door Elena Vittori