MadDeco – bronskleurig polystone aartsengel Michael beeld – patroonheilige wapendragers – 27 x 12 x 36 cm – handgemaakt

 124,95

Dit prachtige bronskleurige beeld van Aartsengel Michael is met de hand gemaakt van polystone en laat de patroonheilige van de wapendragers zien 27 x 12 x 36 cm

High Price Product Image
beeld aartsengel saint michael patroonheilige wapendragers politie
MadDeco - bronskleurig polystone aartsengel Michael beeld - patroonheilige wapendragers - 27 x 12 x 36 cm - handgemaakt  124,95

Voeg kracht en bescherming toe aan je huis met ons bronskleurige polystone beeld van Aartsengel Michael

Breng de tijdloze kracht en bescherming van Aartsengel Michael in je huis met dit indrukwekkende beeld. Gemaakt van duurzaam polystone en afgewerkt in een elegante bronskleur. Dit beeld straalt zowel kracht als schoonheid uit. Met afmetingen van 27 x 12 x 36 cm is dit beeld een opvallende toevoeging aan elke kamer. Of het nu in de woonkamer, studeerkamer of entreehal is. Het gedetailleerde ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken het een must-have voor onder andere liefhebbers van spirituele en religieuze kunst.

Wie is Aartsengel Michael?

Aartsengel Michael, ook bekend als Sint Michael, is een van de meest vereerde engelen in de christelijke, joodse en islamitische tradities. Hij wordt vaak afgebeeld met een zwaard en een schild, als symbool van zijn rol als beschermer tegen het kwaad en verdediger van het geloof. Michael is de leider van de hemelse legers en staat bekend om zijn kracht, moed en onwankelbare trouw aan God. Hij is de patroonheilige van wapendragers, waaronder beveiligers, politieagenten en militairen. Deze doelgroepen kunnen hem aanroepen voor bescherming en leiding in hun gevaarlijke taken.

Waarom is Aartsengel Michael de patroonheilige van beveiligers, politie en militairen?

Aartsengel Michael wordt vereerd als de beschermer en leider van de hemelse legers. Iets wat hem de perfecte patroonheilige maakt voor diegenen die in de frontlinie van de veiligheid werken. Beveiligers, politieagenten en militairen roepen zijn bescherming en moed in bij hun dagelijkse taken, omdat Michael symbool staat voor rechtvaardigheid, moed en de verdediging van het goede tegen het kwaad. Zijn beeltenis dient als een bron van inspiratie en kracht voor hen die hun leven riskeren om anderen te beschermen.

Waarom dit Aartsengel Michael beeld kopen?

  • Hoogwaardige materialen: Gemaakt van duurzaam polystone, wat zorgt voor een stevige en langdurige constructie.
  • Elegante afwerking: De bronskleurige afwerking geeft het beeld een klassieke en tijdloze uitstraling die in elk interieur past.
  • Gedetailleerd ontwerp: Elk detail van Aartsengel Michael, van zijn zwaard tot zijn schild, is met precisie afgewerkt, wat het beeld een realistische en indrukwekkende uitstraling geeft.
  • Inspirerende symboliek: Michael als beschermer en patroonheilige biedt niet alleen esthetische waarde, maar ook spirituele en emotionele betekenis voor degenen die hem in hun huis hebben.
  • Perfect formaat: Met afmetingen van 27 x 12 x 36 cm is het beeld groot genoeg om op te vallen, maar past het toch gemakkelijk op een tafel of plank.

Ons bronskleurige polystone beeld van Aartsengel Michael van MadDeco is meer dan alleen een decoratief stuk; het is een symbool van bescherming, kracht en moed. Het gedetailleerde ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken het een waardevolle toevoeging aan elke ruimte. Of je nu op zoek bent naar spirituele inspiratie, een eerbetoon aan de patroonheilige van beveiligers, politie en militairen, of gewoon een prachtig kunstwerk wilt hebben, dit beeld voldoet aan al je wensen. Voeg vandaag nog de krachtige aanwezigheid van Aartsengel Michael toe aan je huis en geniet van de tijdloze schoonheid en bescherming die hij biedt. Bestel nu en laat dit indrukwekkende beeld je huis sieren en beschermen.

beeld aartsengel saint michael patroonheilige wapendragers politie
beeld aartsengel saint michael patroonheilige wapendragers politie